Categorie: Timp liber

bruschete cu legumeO cină rapidă, evident improvizată, din ingrediente "rătăcite" prin frigider.

Ingrediente (pentru 4 persoane):
8 felii de pâine
250 -300 g de zarzavat de supă (ceapă, tulpină de ţelina verde şi morcov)
100 g de şunca
80-100 g de smântână
ulei de măsline
usturoi
sare, piper

Mod de preparare:
Tăiaţi cubuleţe morcovul, ceapa şi tulpina de ţelină şi căliţi-le timp de 8-10 minute într-o tigaie cu 1-2 linguri de ulei de măsline.
Adăugaţi şunca tăiată, smântână, sare şi piper în tigaie, menţineţi pe foc câteva minute până scade smântâna.
Prăjiţi feliile de pâine pe plită sau în cuptor, frecaţile cu un căţel de usturoi şi un stop de ulei de măsline.
Pe feliile de pâine, calde, puneţi compoziţia de legume şi şunca şi serviţi imediat.

Back To Top