Categorie: Timp liber

meteoSâmbătă, vremea va fi călduroasă în vestul, sudul ţării, precum şi în sud-vestul Transilvaniei, dar gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate şi mai ales în a doua parte a zilei şi noaptea se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în regiunile nordice, estice şi la munte, local în centru şi pe arii mai restrânse în sud. Izolat cantităţile de apă pot depăşi 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în nordul Moldovei şi 34 de grade, izolat, în Oltenia şi în Muntenia. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 20 de grade.

Duminică, vremea se va răci la nivelul întregii ţări. În Oltenia, Muntenia şi la munte temporar înnorările vor fi accentuate şi local se vor semnala averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în Dobrogea, Moldova şi Transilvania, unde doar izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 20 de grade în nordul Moldovei până la 31 de grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între 8 şi 18 grade.

Back To Top