Categorie: Timp liber

celulitaIndiferent de vârstă sau greutate, celulita s-a instalat confortabil pe coapsele celor mai multe dintre noi.
În luptă cu celulita trebuie să fii perseverentă pentru că dincolo de cremele minune sau tratamente, celulita poate fi eliminată şi cu o dietă adecvată şi un program regulat de masaj.
Iată care sunt alimentele despre care specialiştii spun că trebuie să le incluzi în alimetaţie.

Nucile sunt hrănitoare şi pline de proteine. Două nuci sunt suficiente ca să acoperi necesarul zilnic de selenium al organismului.
Nucile conţin vitamina E, ideală pentru o piele catifelată, şi grăsimi monosaturate care contribuie la arderea grasimilor din organism.

Fasolea este o sursă importantă de fibre şi proteine. Calciul conţinut de fasole este important în lupta cu grăsimile iar potasiul împiedică retenţia apei.

Sparanghelul este una dintre cele mai puternice arme impotriva celulitei. Întăreşte venele şi capilarele şi controlează viteza sângelui.
Sparanghelul conţine şi glutation care serveşte ca un puternic agent anti-oxidare în organism. Împreuna cu antioxidanţii vitamina C, vitamina A (beta-caroten), zinc, mangan şi seleniu, glutationul din sparanghel luptă împotriva radicalilor liberi care cauzeaza îmbătrânirea şi deteriorarea celulelor.

Bananele sunt o gustare potrivită pentru orice moment din zi. Bananele conţin potasiu şi vitamina B6, care luptă împotriva retenţiei de apă, şi magneziu care este antistres.

Avocado are multe calorii, este adevărat, dar acizii graşi pe care ii conţine acest fruct vor îmbunătăţi aspectul pielii şi circulaţia sângelui.

Back To Top