Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

jandarmi donare sangea nivelul Jandarmeriei Prahovene, a fost organizată o campanie de recrutare de donatori de sânge din rândul angajaţilor instituţiei. Jandarmi din cadrul celor două unităţi de la nivelul judeţului vor dona sânge în vederea contribuirii la salvarea semenilor aflaţi în nevoie.

Campania se va desfăşura începând de luni, 21 octombrie, ora 10.00. „Dorim, prin aceasta, să demonstrăm că suntem în slujba cetăţenilor nu numai prin aplicarea legilor, ci şi prin sprijinirea celor suferinzi. De aceea lansăm, pentru întreaga populaţie, invitaţia de a participa alături de jandarmi la încercarea de a face diferenţa dintre viaţă şi moarte.
De asemenea, lansăm un mesaj către toţi cei care ştiu că sângele donat poate salva vieţi: «JANDARMII PRAHOVENI DONEAZĂ SÂNGE PENTRU O CAUZĂ NOBILĂ. DONEAZĂ ŞI TU»", transmit reprezentanţii Jandarmeriei Prahova.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

Back To Top