Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

marcel pavaleanuPrahoveanul Marcel Păvăleanu, angajat în funcţia de consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului, a fost reţinut de procurori sub acuzaţia de spălare de bani şi evaziune fiscală.

Potrivit site-ului stavri.ro, Păvăleanu este cercetat într-un dosar al Serviciului de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești. Acesta a primit ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, iar vineri a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Marcel Păvăleanu a mai fost cercetat penal, într-un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Ploiești.

 

Comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti:

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au dispus, la data de 17.10.2013, reţinerea faţă de un număr de 6 persoane, respectiv EnicăVictoria, Păvăleanu Marcel Cristian, Stroe Cecilia Cristina, Şerban Bogdan Ionuţ, Ştefănescu Elena Giluela, pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani, prevăzute de art. 9 alin.1 lit.b şi c din Legea nr. 241/2005, respectiv art. 29 alin. 1 lit. a din Legea nr. 656/2002. Din probele administrate în cauză, până în acest moment al urmăriri penale, există indicii că inculpaţii, în perioada 2012 – 2013, prin intermediul unui lanţ comercial fictiv, în care erau incluse aproximativ 60 de societăţi comerciale de pe raza judeţului Prahova şi municipiului Bucureşti, din care o parte aveau comportament tip „fantomă", au simulat operaţiuni comerciale de achiziţie/livrare mărfuri şi servicii, ce au avut ca rezultat diminuarea bazelor impozabile fiscale, pentru ca ulterior sumele de bani rezultate din săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală să fie retrase în numerar din conturile bancare ale societăţilor comerciale, prin simularea unor operaţiuni contabile nereale de creditare a propriilor firme. Până în prezent prejudiciul estimat este în cuantum de 149.800.000 lei. Persoanele reţinute urmează să fie prezentate instanţei în vederea luării măsurii arestării preventive.
Mulţumim pe această cale, pentru sprijinul informativ şi logistic, conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, domnului comisar şef Dosaru Viorel, precum şi conducerii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova.

Sursa foto: phon.ro

Back To Top