Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cutremurPotrivit Mediafax, ministrul delegat Mihnea Costoiu a declarat că populaţia va fi avertizată în timp real, simultan cu autorităţile, cu privire la producerea unui cutremur, printr-o aplicaţie ce ar urma să fie disponibilă pe telefonul mobil şi pe computer, prin internet.

O echipă de specialişti în software lucrează pentru realizarea aplicaţiei. Se poartă negocieri cu diferite companii, cum ar fi cele de telefonie, în vederea implementării acesteia.

"Ne dorim ca, pentru populaţie, aplicaţia să fie gratuită, iar mesajele de avertizare să fie transmise, simultan, şi la TV şi la radio", a mai spus ministrul delegat pentru învățământ superior, cercetare și dezvoltare tehnologică.

Practic, aplicaţia va oferi populaţiei informaţii privind iminenţa producerii unui cutremur care sunt destinate, în prezent, doar autorităţilor, prin Centrul de alarmare de la Institutul Național pentru Fizica Pământului de la Măgurele.

Astfel, din momentul primirii alertei, vom avea la dispoziţie un interval de câteva zeci de secunde pentru a reacţiona. Mesajele destinate populaţiei vor anunţa seisme de magnitudine importantă, peste 5-6 grade pe scara Richter.

Sistemul de avertizare va avea ca modele pe cele care funcţionează deja în Japonia.

Back To Top