Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

profesori meditatiiÎnvăţământul la domiciliu sau ar putea reapărea în România, dacă parlamentarii vor vota un proiect de lege care prevede posibilitatea părinţilor de a-şi angaja profesori la domiciliu pentru copiii lor.

Părinţii ar putea angaja profesori care să vină acasă şi să le predea copiilor, fără ca aceştia să mai fie nevoiţi să meargă la să şcoală publică sau privată, se arată în proiectul de lege depus la Parlament de către deputatul PC Ovidiu Raeţchi. Astfel, copiii care nu pot sau nu vor să mergă la şcoală putea avea posibilitatea să înveţe de acasă, titrează stirileprotv.ro.

„Acest tip de educaţie este funcţional în alte ţări, copiii înregistrând rezultate remarcabile în învăţătură. Aşa că am considerat că este oportună şi pentru elevii români din ţară şi Diaspora dezvoltarea legislaţiei privind învăţământul la domiciliu", argumenteaza deputatul.

Acest timp de învăţământ ar fi de un real ajutor elevilor care trăiesc în Diaspora şi care au diferite probleme când este vorba de şcoală în ţara unde se află. Pentru cei din afara graniţelor ţării, deputatul conservator a propus, înfiinţarea în cadrul Ministerului Educaţiei, a unui Centru pentru acreditare, stabilirea unui sistem şi a unui program de testare on-line a elevilor din Diaspora care să verifice şi să confirme evoluţia elevilor şi implicarea ambasadelor în organizarea acestor examene online. Dacă acest tip de învăţământ ar fi de mare ajutor şi copiilor cu probleme de sănătate sau ai căror părinţi îşi schimbă frecvent domiciliul de reşedinţă, unele voci susţin, însă, că privarea copilului de colectivitate i-ar putea provoca, mai târziu, mari lipsuri.

Back To Top