Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

penitenciarUn deţinut de la Penitenciarul Ploieşti a evadat, în această dimineaţă. Informaţia ne-a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al Penitenciarului, Teodor Ioniţă. Vom reveni cu amănunte. UPDATE.

Vineri, 25.10.2013, în jurul orei 08.20, persoana privată de libertate STANCU DUMITRU BOGDAN SEBASTIAN, născut la data de 05.01.1975 în Ploieşti, condamnat definitiv la 2 ani de închisoare, pentru infracţiunea de complicitate la înşelăciune, a părăsit punctul de lucru S.C. APLAST S.A. din localitatea Ceptura, judeţul Prahova, situat la aproximativ 30 km. de municipiul Ploieşti.

Persoana privată de libertate nu are antecedente penale, execută pedeapsa în regim semideschis, nu a fost sancţionată disciplinar şi urma să fie analizată în comisia de propuneri pentru liberare condiţionată la data de 15.12.2013.

În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova.

Back To Top