Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cutremurVineri, 25 octombrie, un nou cutremur a fost înregistrat în zona seismică Vrancea. Este cel de-al cincilea cutremur de mică intensitate, din ultimele patru zile.

Seismul de 3,4 grade pe scara Richter a avut loc cu puţin timp după miezul nopţii, la o adâncime de 82 de km. Oraşele apropiate sunt Mărăşeşti (31 km), Focşani (35 km), Adjud (36 km), Oneşti (42 km), Tecuci (46 km).

Potrivit datelor Institutului Naţional de Fizică a Pământului, din data de 22 octombrie nu a trecut nicio zi fără o mişcare seismică. Seismul înregistrat marţi a avut 3,8 grade, alte două cutremure au avut loc miercuri, 23 octombrie, ambele cu intensitate dev 3,1 grade Rihter, joi, 24 octombrie a fost înregsitrat un alt seism, de 3,2 grade, iar vineri, 25 octombrie, este cea mai recentă mişcare telurică: 3,4 grade.

Specialiştii în fizica pământului susţin că aceste cutremure de mică intensitate sunt normale şi nu trebuie să ne îngrijorăm.

Back To Top