Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

anticonceptionaleAgenţia Naţională a Medicamentului a înregistrat, în sistemul european, reacţia secundară a unui tip de anticonceptionale pe care le lua şi tânăra din Arad care a murit, în septembrie, cu un embolism pulmonar.

În urma nenumăratelor analize şi teste, medicii legişti care au analizat cazul tinerei din Arad care a murit în luna septembrie cu un embolism pulmonar, au acceptat că această complicaţie ar fi putut fi cauzată de consumul anticoncepţionalelor orale pe care fata le lua.

„Din informaţiile furnizate de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad, pacienta era în tratament cu un anticoncepţional oral combinat, dar şi cu nişte suplimente alimentare pentru cura de slăbit la care se supusese. Aceste contraceptive orale combinate au fost reevaluate din punctul de vedere al profilului de siguranţă al raportului beneficiu-risc în primele şase luni ale acestui an. Acel risc de tromboembolism venos este cunoscut de mult timp. Problema care se pune este ca pacientele să se supună unui control riguros din partea medicului specialist, acestea să fie luate numai la recomandarea medicului specialist, iar medicul trebuie să evalueze starea de sănătate a pacientului. Femeile care au un risc major sunt cele care fumează, cele obeze, cele care au o vârstă mai înaintată şi, în special, cele la care există un istoric familial de tromboembolism venos", a declarat, la Romania TV, Anca Crupariu, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Naţionale a Medicamentului.

Back To Top