Categorie: Actual

aglomeratie ajutor incalzire ploiestiNebunie la sediul Poliţiei Locale din Ploieşti, astăzi, când peste o mie de persoane s-au îngrămădit să depună cererile pentru ajutorul de încălzire.

Oamenii au venit cu sutele încă de la primele ore ale dimineţii de marţi, la sediul Politiei Locale din Ploieşti, acolo unde se primesc documentele, iar angajaţii Primăriei abia au mai făcut faţă numărului mare de solicitări, titrează max-media.ro.

Din cauza oboselii, unei angajate de la Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare i s-a făcut rău şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean.

Femeia, în varsta de 32 de ani, a suferit o cădere de calciu, iar după primele îngrijiri ale medicilor şi-a revenit. Din cauza aglomeraţiei neaşteptate, Primăria Ploieşti a decis să prelungească termentul pentru depunerea cererilor pentru acordarea ajutorului de încălzire până la data de 15 noiembrie.

Tot din cauza numărului extrem de mare de solicitări, angajaţii de la ASSC au fost nevoiţi să întrerupă, luni, programul cu publicul, pentru a avea timp să înregistreze toate cererile.

Sursa foto: max-media.ro

Back To Top