Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bani leiFoarte mulţi dintre proprietarii care închiriază locuinţe o fac fără contract. Astfel, scapă şi de impozit şi de hârţoagele impuse de birocraţie. Îşi asumă, desigur, unele riscuri. Pe lângă faptul că, legal, nu poate trage la răspundere chiriaşii pentru eventuale pagube sau pentru neplată, se pot trezi cu dosar penal pentru evaziune fiscală.

Asta riscă să păţească un ploieştean, pentru două luni de chirie la negru. Poliţiştii de la Secţia 3 s-au sesizat din oficiu că proprietarul a închiriat apartamentul fără să îndeplinească condițiile stabilite prin lege. Din verificările efectuate a reieșit că în urmă cu aproximativ două luni, acesta a închiriat apartamentul către două persoane, fără a exista un contract înregistrat la Direcţia Generală de Finanţe Publice Prahova, încasând în această perioadă suma de 1.400 lei. Astfel, au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală. Ce ziceţi, merită?

 

Back To Top