Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

vaccin hexavalentReprezentanţii Ministerului Sănătăţii au finalizat achiziţionarea publică centralizată a 1,4 milioane de doze de vaccin hexavalent, dar şi evaluarea ofertelor pentru cumpărarea a 85 de milioane de litri de combustibil pentru funcţionarea întregului parc auto a sistemului sanitar.

Ministerul a încheiat un acord cadru pe o perioada de 4 ani, pentru achiziţia unei cantităţi maxime de 1,4 milioane de doze de vaccin hexavalent, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul instituţiei.

„În urma procedurii de achiziţie publică centralizată, acordul cadrul s-a încheiat pe o valoare de 97.664.000 lei, pe patru ani, faţă de valoarea estimată în baza achiziţiilor efectuate în anii anteriori de 147.196.000 lei, ceea ce reprezintă o economie de peste 30%", se arată în comunicat.
Vaccinul hexavalent se administrează copiilor cu vârste între de 2 şi 6 luni, de către medicul de familie, şi asigură protecţie împotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, hepatitei B, virusului haemophilus influenzae şi poliomielitei.

De asemenea, Ministerul Sănătăţii a finalizat procedura de evaluare a ofertelor pentru achiziţionarea, pe următorii patru ani, a unei cantităţi de 85 milioane de litri de combustibil pentru funcţionarea întregului parc auto din sistemul sanitar.
„În urma licitaţiei s-a obţinut un discount de 6% faţă de preţul pompei. În momentul de faţă, MS se află în curs de semnare a acordului cadru", se mai precizează în comunicat.

În continuare, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii evaluează procedura de achiziţie centralizată pentru dispozitive medicale implantabile, care ar trebui finalizată până la sfârşitul lunii noiembrie, în următoarele zile urmând să fie publicată pe SEAP .

Până la finalizarea achiziţiilor centralizate, unităţile sanitare au posibilitatea de a-şi achiziţiona cele necesare bunei funcţionări în activitatea curentă prin proceduri proprii, fără a fi afectată în niciun fel activitatea spitalelor.

Back To Top