Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

OlimpiciMinisterul Educaţiei a lansat competiţia dedicată Bursei Tânărului Cercetător, o iniţativă prin care, aşa cum precizează reprezentanţii instituţiei, tinerii sunt sprijiniţi să îşi dezvolte cariere ştiinţifice în ţară.

Scopul acestui concurs este susţinerea tinerilor absolvenţi de liceu cu rezultate excelente (premiile I,II, III; medalii de aur, argint, bronz), obţinute la olimpiadele internaţionale sau în competiţii internaţionale/globale de inovare.

„Lansăm o iniţiativă pe care premierul Victor Ponta a anunţat-o la mijlocul lunii decembrie, la festivitatea de premiere a elevilor care au obţinut distincţii la olimpiadele internaţionale, în anul 2013. Prin acordarea acestor burse, dorim să-i stimulăm pe tinerii performanţi să-şi continue studiile universitare în ţară şi să se integreze în grupuri de cercetare performante din universităţi sau din laboratoare de cercetare din România. Să nu uităm că, în ultimii doi ani, finanţarea Cercetării a crescut şi mă refer, în special, la cercetarea aplicativă, care a avut o creştere de 2,2 puncte procentuale în cheltuielile totale, respectiv de la 39,2% la 41,4%", a precizat ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

Cuantumul bursei este de 15.000 euro/echivalent lei, pentru întreaga perioadă de acordare a bursei (24 de luni).
Se acordă suplimentar suma de 2.000 euro/echivalent lei, pentru participarea la evenimente ştiinţifice internaţionale, de referinţă, în domeniul ales de către tânărul/tânăra cercetător/cercetătoare pentru activitatea de cercetare.
Pentru perioada de prelungire a bursei (maximum 18 luni), cuantumul bursei este de maximum 10.000 euro/echivalent lei, respectiv 1.000 euro/echivalent lei pentru participarea la evenimente ştiinţifice internaţionale.

Competiţia este organizată în cadrul Programului Resurse Umane al Planului Naţional de Cercetare - Dezvoltare - Inovare II (PNCDI II).

Elevii interesaţi se pot înscrie la concurs până la 1 februarie 2014. VEZI AICI AMĂNUNTE.
Evaluarea se va realiza în perioada 16-28 februarie 2014, iar anunţarea rezultatelor va fi făcută în data de 3 martie 2014.

Back To Top