Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

gripa sibiuUn angajat în vârstă de 38 de ani, al Aeroportului Sibiu, a murit de pneumonie severă la spitalul din oraş, iar alţi doi colegi de-ai săi au fost internaţi, marţi seara, cu simptome de viroză respiratorie. Din primele informaţii există inclusiv suspiciunea de gripă porcină.

„Nu trebuie să inducem panică atât timp cât nu ştim despre ce este vorba. Ştim de ani de zile însă că gripa poate provoca şi deces, în anumite condiţii. În aceste cazuri au fost recoltate probe, care au fost trimise spre analiză la Institutul Cantacuzino", a declarat secretarul de stat Raed Arafat pentru Mediafax.

Ministerul Sănătăţii ia în calcul suspiciunea de gripă porcină, după ce primele date indicau simptome asemăntoare gripei aviare. Analizele medicale sunt în drum spre laboratoarele din Bucureşti.

Primele rezultate sunt aşteptate în cursul zilei de astăzi.

„Ceea ce s-a întâmplat la Sibiu ne-a atras atenţia pentru că sunt trei persoane de la acelaşi loc de muncă. Poate fi orice, nu ştim încă despre ce este vorba. Facem o monitorizare permanentă", a precizat Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

„În clipa în care au apărut afecţiuni respiratorii la ceilalţi doi colegi de muncă ai persoanei decedate au apărut suspiciunile, pentru a preîntâmpina orice situaţie neplăcută", a spus directorul Spitalului Judeţean din Sibiu.

Cei doi tineri au 22 şi 26 de ani şi lucrează în cadrul Aeroportului din Sibiu la încărcat/descărcat bagaje. Cei doi au fost consultaţi de medicii de la Urgenţă, li s-au recoltat probe biologice şi au fost apoi internaţi la Boli Infecţioase.

Întrebat dacă există suspiciunea de gripă porcină, Raed Arafat a spus că nu se poate spune că aceasta ar fi cauza, precizând că sunt multe virusuri paragripale care ar fi putut produce îmbolnăvirile.

„Nu ştim despre ce este vorba, nu ne putem pronunţa, pentru că nu avem voie să ne jucăm cu diagnosticele şi să inducem panică în populaţie", a mai spus secretarul de stat.

Back To Top