Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

indemnizatii socialePlata alocaţiilor pentru copii, a ajutoarelor sociale şi a indemnizaţiilor întârzie cel puţin trei zile din cauza unei modificări a conturilor operată de Ministerul Finanţelor.

Ministerul Finanţelor a schimbat conturile de la trezorerie, aşa că banii pentru copii, mame şi familii sărace întârzie câteva zile. În mod normal, banii care intrau în conturi erau trimişi la Poşta Română în zilele de 13, 14 şi 15 ale fiecărei luni.

Reprezentanţii Ministerului Muncii au declarat joi, pentru gandul.info, că blocajul s-a produs la Trezoreria Română, care schimbă programul de operare. De asemenea, reprezentanţii ministerului spun că, până la schimbarea completă a programului de operare pentru plăţile tuturor indemnizaţiilor, întârzierea ar mai putea dura două zile. Totuşi, potrivit legii, termenul pentru plata completă a alocaţiilor este până în ziua de 27 a lunii.
Alocaţiile către copii ar fi trebuit să ajungă deja la beneficiari pe 13 ianuarie, iar indemnizaţiile mamelor pe 15 ianuarie.

La nivel naţional, sunt afectaţi de aceste modificări peste 7 milioane de persoane care primesc indemnizaţii şi ajutoare sociale de la Ministerul Muncii.

Back To Top