Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

apeluri 112Potrivit statisticii pe anul 2013, realizată de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, în judetul Prahova au fost primite şi tratate 798.123 de apeluri la numărul unic de urgenţă 112, peste 2100 în fiecare zi.

Doar 39,89 % au fost reale, restul de 60,11 % dovedindu-se solicitări pentru false probleme.
Cele mai multe apeluri false şi abuzive provin de la copii, tineri şi persoane cu probleme psihice care sună de pe cartele pre-pay.
Multe persoane sună fără a avea o urgenţă, se interesează despre evenimente care se petrec în localitatea lor, adresează injurii operatoarelor, râd, pun muzică sau nu vorbesc. Unii cer informaţii despre numere de telefon, vor legătura cu diverse instituţii sau persoane publice ori solicită sfaturi medicale.
Puţini ştiu, însă, că aceste apeluri sunt înregistrate, iar cei mai mulţi dintre glumeţi sunt depistaţi şi sancţionaţi pentru abuz. Drept urmare, 622 de prahoveni au fost amendaţi pentru glume proaste, apeluri false şi abuzive la 112.

Back To Top