Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

blocuri bucurestiÎn timp ce preţul locuinţelor noi şi vechi continuă să scadă în piaţa imobiliară de la an la an, în GRILA NOTARILOR acestea vor creşte cu 10% în anul 2014. În 2013, valorile locuinţelor au urcat cu cu 30%. În funcţie de preţurile stabilite în grila notarilor, se calculează impozitele care se plătesc pe tranzacţiile imobiliare.

GRILA NOTARILOR în 2014, după care se calculează taxele şi impozitele minime pentru tranzacţiile cu apartamente în Bucureşti, a fost stabilită cu valori mai mari decât anul trecut, scrie Economica.net.

Valorile locuinţelor din grila pentru 2013 au fost mai mari cu până la 40% faţă de grila pentru 2012. Şi în noua grilă, valabilă pentru anul 2014, valorile apartamentelor sunt mai mari, în medie cu 10%.

Pentru realizarea comparaţiei au fost luate în considerare garsonierele, apartamentele cu două şi trei camere, de la etajele intermediare (1-4), confort I sporit, din blocurile construite în perioadele 1978-1997 şi 2008 până în prezent.

IATĂ PREŢURILE DIN GRILA NOTARILOR

Back To Top