Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

serviciul de telecomunicatii specialeTransferarea Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) din coordonarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT) în cea a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), asumată public de premierul Victor Ponta începând de duminică, este una din mutările publice cu bătaie lungă ale PSD.

STS va deveni Departament de Telecomunicații Speciale al Miinisterului de Interne, iar conform proiectului de lege, MAI va controla inclusiv transmiterea datelor legate de prezență în ziua alegerilor și a rezultatelor finale din fiecare secție de votare, prin procesele verbale scanate și trimise prin internet, servicii asigurate de DTS, titrează gandul.info.

Un sistem similar, dar nesecurizat, de transmitere prin SMS a prezenţei la vot și chiar a rezultatelor parțiale fiind implementat de către PSD la referendumul din 2012 şi descris amănunţit ulterior de procurorii DNA în dosarul în care este cercetat Liviu Dragnea, coordonatorul politic al campaniei USL la acea vreme, mai relatează gandul.info.

Traseul legii a fost gândit de PSD în cele mai mici amănunte, pentru a întâmpina cât mai puţine piedici până la semnătura finală. Astfel, pentru a evita avizul CSAT, proiectul le-a fost pus în mână aleşilor PSD, ca iniţiativă parlamentară, chiar dacă autorii reali ai textului sunt, potrivit lui Victor Ponta, „specialiştii de la Interne".
Iniţiativa a fost anunţată umăr la umăr cu liderii PNL şi UNPR, majoritatea parlamentară fiind asigurată. Mai mult, actul normativ care intră astăzi în Biroul Permanent al Camerei Deputaților este propus a fi discutat în procedură de urgență, ceea ce îl poate propulsa la promulgare în câteva săptămâni.
Singurul obstacol semnificativ al legii, în condițiile în care președintele Traian Băsescu nu o poate trimite la reexaminare decât o dată, poate fi doar Curtea Constituțională, în care, cel puțin în conformitate cu algoritmul politic, USL are majoritate.

Mai multe AICI.

Back To Top