Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

voturiCristian Păun, conferențiar la Academia de Studii Economice București, a declarat, pentru digi24.ro că măsura anunțată de premierul Victor Ponta privind înjumătățirea ratelor pentru aproape un milion de români nu va încuraja consumul. În plus, profesorul în economie a spus că nu populația este principalul beneficiar.

Conferențiarul a explicat că măsurile economice pe care le ia Executivul sunt „ambigue și se bat cap în cap", nu au un fundament economic și nu stimulează consumul.

„Acești bani provin din bugetul statului, nu sunt banii domnului Ponta. Sunt banii noștri, pe care-i cadorisește Guvernul unora sau altora, deja extrași de la mine, de la dumneavostră și duși către Guvern. Acei bani nu-i mai putem consuma. Ne-am abținut de la consum pentru că am plătit acei bani statului român", a declarat Cristian Păun citat de digi24.ro.

În schimb, o măsură de stimulare a consumului mai bună ar fi scăderea TVA.

„În loc să scadă TVA-ul, care să ne redea posibilitatea să consumăm, statul ne menține taxele mari, ne introduce o supraacciză sau alte taxe ca să cadorisească niște persoane cu puetrea nostră de cumpărare. Ne ia din puterea nostră de cumpărare niște bani și îi face cadou unora care au rate la bancă. Ideea este să salvezi sectorul bancar și să cumperi niște voturi, dă foarte bine la populație. Guvernul împușcă doi iepuri dintr-un foc: salvează sectorul bancar și primește voturi", a precizat Cristian Păun.

Măsura de înjumătățire a ratelor este un cadou pentru bănci.
„Cine sunt, de fapt, principalii beneficiari? Nu populația, ci băncile și politicienii. Noi, ceilalți, o să plătim această măsură", a subliniat profesorul în economie, pentru sursa citată.

Și jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră decizia Guvernului o măsură electorală pe care o cataloghează drept „programul mită pentru naţiune". Jurnalistul spune că nu este vorba de un program guvernamental pentru „autostrăzi, locuri de muncă sau străzi mai curate", ci despre un nou episod pe care îl denumeşte „ElectoRata".

Cristian Tudor Popescu mai afirmă că metoda nu este nouă şi că la ea au apelat toate guvernele pentru a câştiga voturi, inclusiv Mugur Isărescu, atunci când era premier.

Mai multe AICI.

Back To Top