Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

judecatori iccjParlamentarii au scos din textul Constituției, la a doua discutare a proiectului, prevederea potrivit căreia în prezent „competența de judecată aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție". Acest lucru înseamnă că la ICCJ vor mai ajunge, doar în fazele de atac, dosarele judecate în primă instanţă la Curţile de Apel. Chiar și în această situație, este evitat completul de cinci judecători, decizia luându-se în cel de trei judecători ai Curții Supreme.

Astfel, parlamentarii din Comisia care se ocupă de revizuirea Constituției au modificat Legea fundamentală astfel încât judecarea parlamentarilor să nu se mai facă direct la ÎCCJ, acolo unde au fost date, numai în ultima lună, sentințe de executare pentru Adrian Năstase, Relu Fenechiu și Tudor Chiuariu, titrează gandul.info.

La o zi de la această decizie, Victor Ponta s-a declarat de acord cu modificarea instanței în care ar urma să fie judecați aleșii, susținând că „Parlamentarii trebuie să fie oameni obişnuiţi şi trebuie judecaţi conform Codului de Procedură Penală. Ideea e să nu mai existe niciu privilegiu. Sunt judecaţi de Curtea Supremă în căile de atac. E o măsură foarte bună şi democratică pe care toţi o doream".

După discuţiile de luni din Comisia pentru revizuirea Constituţiei, alineatul (2) al articolului 72 se modifică şi va avea următorul cuprins: „Deputaţii şi senatorii pot fi urmăriţi şi trimişi în judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului. Deputaţii şi senatorii nu pot fi percheziţionaţi, reţinuţi sau arestaţi fără încuviinţarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor", mai titrează gandul.info.

 

Back To Top