Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

gripa porcinaDupă ce Ministerul Sănătății a confirmat decesul, ân acest an, a două persoane nevaccinate antigripal din cauza virusului A H1N1, al gripei porcine, așa cum este el cunoscut, și a încheiat campania de vaccinare antigripală pentru sezonul 2013-2014, Ministerul Afacerilor Externe a emis ieri o atenționare de călătorie în Egipt, menită să aducă în atenţia românilor pericolul infectării cu virusul cu potențial letal al gripei porcine, A H1N1. Se pare că, în această țară, epidemia capătă, pe zi ce trece, proporții îngrijorătoare.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se deplasează pe teritoriul Egiptului asupra faptului că, începând din luna decembrie 2013 și până în prezent, au fost depistate numeroase cazuri de gripă porcină H1N1 soldate cu o serie de decese. Cele mai multe cazuri s-au înregistrat la Cairo, Mansoura, Qaliyoubia, Sharkia, Tanta și în unele localități din Delta Nilului", se arată într-un comunicat postat pe site-ul MAE.

Potrivit Ministerului Sănătății din țara africană, în ultimele luni au murit din cauza gripei porcine 36 de persoane, iar de la începutul lunii decembrie a anului trecut până în prezent au fost înregistrate 318 cazuri de persoane infectate cu virusul AH1N1.

MAE recomandă românilor care urmează să călătorească în străinătate să consulte site-ul Ministerului Afacerilor Externe, la rubrica „Sfaturi, alerte de călătorie", să nu călătorească fără asigurare medicală, să evite zonele aglomerate și în zonele cele mai afectate de gripa porcină și să se meargă la medic de la primele simptome de răceală sau gripă.

Back To Top