Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

abandon scolar 2În România, reuşesc să ajungă la Bacalaureat numai 50% dintre copiii născuţi într-un an, a declarat ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, la Romanian Business Leaders Summit Bucureşti.

„Provocarea Ministerului Educației în 2014 este să proiecteze următorii 7-10 ani. Adică avem de finalizat, şi suntem într-un stadiu destul de avansat, strategiile pentru părăsirea timpurie a școlii. Suntem una dintre țările europene unde tinerii părăsesc școala înainte de finalizarea învățământului obligatoriu, procentul este între 16,5% şi 18%", a spus Remus Pricopie, potrivit Agerpres.

În Prahova, rata abandonului școlar continuă să fie mare mai ales la învățământul primar și gimanzial. Astfel, potrivit datelor Inspectoratului Școlar Județean, au abandonat școala 182 de copii din clasele primare, 185 de elevi care au ajuns în clasele V-VIII, 78 de liceeni înscriși la cursurile de zi, cinci elevi de la clasele profesionale și numai doi de la învățământul postliceal.
Și rata retragerii din învățământ este îngrijorătoare. Astfel, numai anul trecut, au fost retrași nouă copii de la clasele primare, cinci de la clasele gimnaziale, și 93 de la cursurile de zi ale liceelor. În schimb, de la învățământul seral au fost întregistrate nunmai 43 de retrageri, două de la curusurile profesionale și 14 de la cursurile postliceale.

Back To Top