Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

salam expiratInspectorii Autorităţii Naționale pentru Protecția Consumatorilor fac, vineri, cel mai amplu control la toate supermarketurile și hipermarketurile din țară. Inspectorii dețin informații cum că pe rafturi ar fi ajuns produse din carne expirate, apoi reambalate.

Lanţurile de magazine sunt bănuite că au pus la vânzare produse expirate din carne, care au fost reambalate şi etichetate la o fabrică din Braşov. Comisarii ANPC susțin că au găsit în depozitele fabricii patru tone de mezeluri expirate și etichetate cu termen de valabilitate fals. Carnea expirată ar fi fost cumpărată din Germania, iar în fabrică era feliată, reambalată și apoi vândută supermarketyrilor din țară cu termen de valabilitate fals.

Controalele au început încă de ieri, când peste 6 tone au fost retrase și au fost date amenzi în valoare de peste 77 de mii de lei.

Totul a pornit de la o reclamaţie la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului potrivit căreia un lanț de magazine reambala rămășițe de mezeluri și capete de salamuri cu puțin timp înainte de data de expirare. După ce erau reambalate, acestea erau puse, din nou, la vânzare, cu o dată nouă de expirare.

Mai multe AICI

 

Back To Top