Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Clasa-pregatitoarePotrivit planului de școlarizare pentru anul 2014-2015, în Prahova ar trebui să fie înscriși în clasa pregătitoare 6.480 de copii. Totuși, numărul este relativ pentru că părinții au dreptul să încerce înscrierea micuților care sunt mai mici de 6 ani, după evaluarea psihosomatică, așa că locurile prevăzute de către Inspectoratul Școlar Județean Prahova ar putea fi insuficiente.

Potrivit Metodologiei de înscriere în clasa pregătitoare, sunt înscriși obligatoriu la acest nivel de învățământ copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2014 inclusiv. Totodată, au dreptul de a fi înscriși în clasa pregătitoare și copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2014 inclusiv dacă dezvoltarea lor psihosomatică este corespunzătoare.
„Având în vedere acest drept al părinților de a face evaluarea psihosomatică a copiilor mai mici, pentru înscrierea la clasa pregătitoare, există posibilitatea ca numărul de locuri prevăzute de către Inspectoratul școlar pentru acest nivel de învățământ să nu fie suficiente. Astfel, în loc de 6.480 de copii, să avem în jur de 7.000. Totuși, aceasta nu este decât posibilitate care poate fi rezolvată atunci când va fi cazul", ne-a declarat Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al ISJ Prahova.

În această situație, clasele pregătitoare ar putea fi suplimentate, astfel încât toți copiii care au dreptul să învețe la acest nivel să poată fi înscriși.

În același timp, potrivit planului de școlarizare pentru anul 2014-2015, clasele I au primit locuri suplimentare față de pregătitoarele existente în prezent, astfel încât părinții să aibă unde să-și înscrie copiii care împlinesc vârsta de 7 ani până la data de 31 august 2014 inclusiv și, din diverse motive, nu au urmat, în anul curent școlar, clasa pregătitoare.

PLANUL DE ȘCOLARIZARE PENTRU CLASA PREGĂTITOARE ȘI CLASA I, anul școlar 2014-2015

 

Back To Top