Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

inscrieri-clasa-pregatitoarePeste 22.300 de cereri de încadrare a copiilor în clasele pregătitoare au fost depuse, la nivel național, de către părinți luni, în prima zi a perioadei de înscriere, potrivit informațiilor Ministerului Educației. Dintre acestea, 19.753 au fost pentru copii care împlinesc șase ani înainte de 1 septembrie 2014, iar 2.636 pentru copii care împlinesc șase ani de la 1 septembrie 2014 până la finalul anului.

Cele mai multe solicitări au fost depuse pentru școlile din București (3.138) și județele Iași (1.131), Constanța (1086), Suceava (1.000) și Timiș (924). Județele în care s-au înregistrat cele mai puține cereri de înscriere sunt Vâlcea (120), Mehedinți (195) și Sălaj (205).

În Prahova, 766 de părinți au depus cereri pentru înscrierea copiilor în clasele pragătitoare. Pentru anul școlar 2014-015, sunt aprobate 6.480 de locuri la clasele pregătitoare din județ.
Părinții au timp până la data de 14 martie să depună la unitățile de învățământ cereri pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitoare în anul școlar 2014-2015.
Validarea cererilor se face pe loc, la unitarea de învățământ la care se solicită înscrierea, de luni până vineri între orele 08.00 – 20.00 și sâmbăta, între orele 08.00 – 13.00.

Chiar și așa, inspectorii școlari din Prahova se așteaptă să existe cazuri de copii care vor fi înscriși cu mult după încheierea perioadei stabilite de Ministerul Educației pentru completarea claselor pregătitoare. „Este situația multor copii romi. Așa cum s-au obișnuit în fiecare an, multe familii își înscriu copiii pe ultima sută de metri sau chiar în primele zile ale anului școlar. Este dreptul lor, copiii pot fi înscriși până la data de 15 septembrie și nu pot fi refuzați să urmeze cursurile în circumscripția de care aparține domiciliul lor", ne-a declarat Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Prahova.

Părinății pot completa cererile în scris, la unitatea de învățământ, dar și online, însă, în acest caz, ei trebuie să se deplaseze la școală pentru a aduce actele doveditoare ale domiciliului și pentru a primi validarea.

Până pe 28 februarie, unitățile de învățământ organizează Ziua porților deschise, pentru a permite părinților să viziteze școlile care îi interesează.

Între 17 martie și 21 martie vor fi procesate toate cererile și vor fi centralizate listele cu copiii înscriși, locurile rămase libere și listele copiilor neînscriși. Între 25 martie și 4 aprilie, va avea loc a doua etapă de înscriere, iar pe 11 aprilie vor fi afişate rezultatele finale. În perioada 14-18 aprilie, inspectoratele şcolare vor soluţiona toate cazurile nerezolvate.

CITEȘTE ȘI
CALENDARUL ÎNSCRIERII ÎN CLASELE PRIMARE 2014: Ce trebuie să știe toți părinții!

Back To Top