Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cristian davidPreședintele Traian Băsescu a transmis joi, ministrului Justiției, Robert-Marius Cazanciuc, cererea de urmărire penală pentru Cristian David, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni.

Informația a fost anunțată de către Administrația prezidențială.

Cristian David a demisionat miercuri din funcția de ministrul delegat pentrru Românii de Pretutindeni, la decizia de retragere de la guvernare a PNL din care făcea parte. Câteva ore mai târziu, senatorul Cristian David a demisionat și din PNL, oficial pe motiv că nu vrea să facă de râs partidul, fiind suspectat de DNA de abuz în serviciu, uz de fals și fals în declarații. În aceeași zi, însă, Cristian David s-a declarat susținător al lui Călin Popescu-Tăriceanu în demersurile acestuia de a continua activiatea USL.

DNA a transmis, miercuri, către președinte, un aviz de urmărire penală. Întrucât David a deținut funcția de ministru, acest demers către Președinție este obligatoriu, conform legii, explică digi24.ro.

Cristian David a intrat în vizorul DNA pentru că nu a putut să justifice 60.000 de euro din declarația sa de avere și a indicat un împrumut pe care i l-ar fi acordat mamei sale pentru construirea unei case. La rândul său, pentru a justifica suma, mama acestuia ar fi făcut demersuri pentru încheierea formală a unui antecontract de vânzare – cumpărare a unui apartament în judeţul Prahova pentru suma de 60.000 euro.
Mama lui Cristian David este şi ea anchetată pentru uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale. Ea a fost ieri la DNA şi a dat declaraţi, mai relatează sursa citată.

Back To Top