Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

evaluare psihosomaticaLegislația în vigoare privind înscrierea în învățământul primar permite înscrierea copiilor de cinci ani direct în clasa I dacă micuții se dovedesc capabili să sară peste clasa pregătitoare. Totuși, există anumite proceduri stricte în acest sens.

Primul pas pe care trebuie să îl facă părinții este să își ducă micuții la evaluarea psihosomatică. Testul este realizat de către un consilier școlar care verifică dacă cei mici știu să facă adunări și scăderi simple sau dacă au noțiunea de bine sau rău, titrează digi24.ro. În cazul în care cei mici trec de aceste testări, psihologul va scrie o recomandare prin care este confirmată capacitatea copiilor de a urma cursurile clasei I.

Potrivit legii, toți copiii care împlinesc vârsta de șase ani între 31 august și 31 decembrie 2014 trebuie să fie supuși evaluării psihosomatice înainte de a fi înscriși înn clasa pregătitoare. Ei trebuie să răspundă corect la cel puţin 75% din teste.

Potrivit datelor publicate de către reprezentanții Ministerului Educației, până miercuri, 5 martie, ora 20.00, în Prahova au fost depuse 4.428 de solicitări pentru înscrierea în clasa pregătitoare, numărul locurilor aprobate de către Inspectoratul Școlar pentru anul 2014-2015 la acest nivel de învățământ fiind de 6.480.

VEZI AICI CENTRELE DE EVALUARE PSIHOSOMATICĂ DIN PRAHOVA

Mai multe AICI

 

Back To Top