Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

antibioticePrimul antibiotic descoperit a fost penicilina, în 1940. Ulterior, cercetările au devoltat numeroase alte medicamente specializate în uciderea bacteriilor sau dezvoltarea înmulțirii lor, țintite pentru anumite zone ale corpului și pentru anumite infecții. Totuși, medicii susțin că, în timpul tratamentului cu antibiotice, pacientul trebuie să evite consumul anumitor alimente care afectează eficiența medicamentelor de acest fel.

Medicii stomatologi sunt primii care recomandă evitarea consumului de lactate în cazul unor infecții dentare. Dar laptele și produsele lactate pot agrava și problemele intestinale, mai ales în cazul unui tratament cu ciprofloxacină.

Unele antibiotice pot afecta stomacul și digestia, așa că nu sunt indicate nici fibrele ale căror fier sau calciu pot împiedica asimilarea substanțelor din antibiotice. La fel funcționează și alimentele acide: sosurile picante, tomatele, sucurile de fructe și băuturile carbogazoase.

Alcoolul este strict interzis în cazul unui tratament cu antibiotice, nu pentru că ar anula efectul medicamentelor, ci pentru că, în combinație cu acestea, poate provoca efecte secundare grave: greață, amețeli, dureri de cap puternice.

Medicii mai spun și că antibioticele nu trebuie luate după masă, ci între mese, pentru a putea fi asimilate complet și pentru o eficiență maximă.

Back To Top