Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

spital pediatrie ploiestiConsiliul Județean Prahova a scos la concurs posturile de manager de la Spitalul de Pediatrie Ploiești și Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din municipiu.

Candidații își pot depune dosarele pentru concurs până pe data de 5 mai. După selectarea dosarelor, pe 12 mai va avea loc proba scrisă a concursurilor, iar pe 16 mai este programată proba de susținere a proiectului de management. Rezultatele vor fi afișate pe data de 19 mai, după care pot fi depuse contestațiile.
Pe data de 23 mai, vor fi făcute numirile oficiale în urma rezultatelor finale ale concursurilor pentru posturile de manager la cele două unități sanitare.

În prezent, Spitalul de Pediatrie Ploiești este condus de către dr. Oresta Vasile, iar de managementul Maternității Ploiești se ocupă dr. Călin Boeru.

În luna mai 2014, vor avea loc mai multe concursuri pentru posturi de conducere și în cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Astfel, în perioada 8-13 mai, se va desfășura testarea candidaților pentru ocuparea funcției de director medical, în perioada 14-19 mai va avea loc concursul pentru funcția de director de îngrijiri, iar între 22 și 27 mai va avea loc concursul pentru ocuparea funcției de director financiar contabil al unității medicale.

Back To Top