Categorie: Actual

alexandru bocioacaAlexandru Bocioacă, directorul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, a demisionat la numai o lună după ce a obținut, prin concurs, funcția de conducere a instituției. Motivul este o ofertă de nerefuzat în cariera sa.

După ce în cursul lunii mai, devenise director prin concurs al DGASPC Prahova, Alexandru Bocioacă a ales să-și continue cariera în București. „Am primit o ofertă foarte bună din partea unei firme private din Capitală, tot în domeniul în care activez, respectiv asistență soială, formare și calificare profesională. A fost o ofertă atât de bună, încât nu am avut de ce să stau pe gânduri. În prima perioadă voi face naveta la București", ne-a declarat Alexandru Bocioacă.
Ce se va întâmpla, însă, cu fotoliul de director al DGASPC Prahova? „Voi mai rămâne încă 30 de zile la conducerea instituției, apoi funcția va fi preluată de către un director interimar. În prima ședință de Consiliu Județean cred că va fi propus un director executiv, cum ar fi normal, pentru că, în prezent, la Direcție nu există un director adjunct care să preia această funcție. Voi înainta și eu propunerea mea către reprezentanții Consiliului Județean, nu vă pot spune momentan despre cine este vorba", a mai adăugat Alexandru Bocioacă.

Back To Top