Categorie: Actual

admitere-liceu-eleviDupă prima etapă a repatizării computerizate, din cele 5.600 de locuri, în liceele prahovene au mai rămas libere 877 de locuri - 15,7%.

Potrivit datelor Ministerului Educației, Colegiul Național „Mihai Viteazul" se află printre liceele în care au fost înregistrate notele cele mai mari la Matematică - Informatică (bilingv limba engleză sau limba germană) şi Ştiinţele Naturii, cu medii între 9,71 și 9,95.

Cei doi dintre candidați care au obținut media 10 la Evaluarea Națională au intrat la Colegiul Național „I. L. Caragiale".
După prima etapă a repartizării computerizate la licee, din cele 5.600 de locuri disponibile în Prahova au rămas neocupate 877 de locuri, adică 15,7%.

Media de admitere a elevilor este media aritmetică între media de la Evaluarea Națională (75%) şi media celor patru ani de gimnaziu (25%).

În urma primei etape a repartizării computerizate la liceu, în Prahova mai sunt disponibile locuri la clase de filologie, construcții, mecanică, științele naturii, turism și alimentație, electronică, economic, comerț, industrie alimentară, producție media, matematică-informatică, agricultură și industrie textilă și pielărie.

DESCARCĂ DE AICI LOCURILE RĂMASE LIBERE ÎN LICEELE PRAHOVENE, PE SPECIALIZĂRI

 

Back To Top