Categorie: Actual

perchezitii evaziunePoliţiştii prahoveni au descins miercuri dimineaţă la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi de produse petroliere din conductele magistrale şi braconaj cinegetic. Potrivit informaţiilor 15 persoane vor fi conduse la sediul I.P.J. Prahova, pentru audieri.

La data de 30 Iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, S.A.E.S.P., Serviciului Criminalistic, Poliţiei Oraşului Urlaţi, Secţiilor de Poliţie Rurală nr. 3 Blejoi, nr. 7 Cocorăştii Colţ, nr. 10 Valea Călugărească, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, din cadrul I.J.P. Prahova, efectuează 15 percheziţii domiciliare.

Dintre cele 15 percheziţii, 13 se desfăşoară în comunele Bărcăneşti, Brazi şi Sângeru, judeţul Prahova, iar două în judeţul Ilfov.

Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi de produse petroliere din conductele magistrale şi braconaj cinegetic, care acţiona în judeţul Prahova, precum şi în judeţele limitrofe.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii urmăresc depistarea bunurilor susceptibile a proveni din săvârşirea acestor infracţiuni, a bunurilor folosite la comiterea faptelor, precum şi a 15 persoane, dintre care 9 bănuite în cauză, pentru a fi conduse la sediul I.J.P Prahova, în vederea continuării cercetărilor.

Back To Top