Categorie: Actual

O tânără de 30 de ani, mamă a doi copii, a fost găsită înjunghiată, în această dimineață, pe strada Eremia
Crima cutitGrigorescu. Din cauza rănilor, femeia a murit pe loc, iar medicii de la Ambulanță nu au mai putut face nimic pentru ea.

Apelul la 112 a fost dat de către vecini în jurul orei 05.00 dimineața, după ce au descoperit corpul femeii. Din constatările medicilor, victima avea mai multe răni la gât și torace.

Martorii spun că femeia, mamă a doi copii, intenționa să divorțeze și plecase la părinții ei. Soțul ei, foarte gelos, a încercat să o readucă acasă, dar cum ea ar fi refuzat, bărbatul ar fi scos un cuțit și ar fi ucis-o. Criminalul are 34 de ani, a fost reținut de polițiști și dus la audieri.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au transmis un comunicat privind crima din Ploiești: 

„La data de 18.08.2014, s-a constituit la nivelul parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova dosarul penal nr. 540/P/2014 având ca obiect săvârşirea infracţiunii de omor de către numitul TRANDAFIR BOGDAN VASILE.

S-a reţinut in fapt ca, in data de 18.08.2014, in jurul orelor 05.30, numitul Trandafir Bogdan Vasile i-a aplicat mai multe lovituri cu cuţitul victimei Trandafir Simona, soţia sa, in timp ce se aflau pe strada G-ral Eremia Grigorescu din mun. Ploieşti, pe partea carosabilă, în fața scării B a blocului nr. 89, în urma acestor lovituri victima decedând.

Prin ordonanţa procurorului din aceeaşi data s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul Trandafir Bogdan Vasile pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. de art.188 al. 1 din Codul Penal cu aplic. art .199 alin.1 C. pen. si punerea în mişcare a acțiunii penale pentru această infracţiune, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a măsurii arestării preventive."

Back To Top