Categorie: Actual

diicotPoliţiştii antidrog din Ploiești şi procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc. În urma unui flagrant și a cinci percheziții domiciliare, au fost descoperite și ridicate 800 de grame de cannabis.

La data de 6 august a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești şi procurorii D.I.I.C.O.T. au depistat un bărbat, de 24 de ani, membru al unui grup infracțional, imediat după ce ar fi primit un colet trimis din Spania, în care se aflau ascunse, în haine, 500 de grame de cannabis.

Ulterior, polițiștii și procurorii au efectuat 5 percheziții la locuințele membrilor grupului infracțional organizat și au pus în executare 25 de mandate de aducere emise pe numele unor consumatori.

În urma perchezițiilor, la două locuințe au fost descoperite și ridicate aproximativ 300 de grame de cannabis, precum și instrumente folosite la consumul și ambalarea drogurilor.

Procurorul de caz a dispus reținerea a trei dintre membrii grupării, iar față de al patrulea a fost luată măsura controlului judiciar.

La data de 7 august a.c., persoanele reținute au fost prezentate magistraților de la Tribunalul Prahova, care au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Back To Top