Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Pârtiile de schi din Sinaia nu pot fi folosite de turişti în acest weekend.  Primaria Sinaia a anuntat ca, din cauza riscului major de producere a avalanselor, risc cotat cu 5 pe o scara de la 1 la 5, sunt închise pârtiile Carp, Papagal, Drum de Vară şi Târle. Turiştii sunt avertizaţi în privinţa riscului de avalanşe prin intermediul unor panouri amplasate la staţiile instalaţiilor de transport pe cablu.

Se mai poate schia doar pe pârtiile Valea Dorului 1, Valea Dorului 2, Valea Soarelui şi Varianta.

Reprezentanţii primăriei din staţiune le recomandă turiştilor care urcă pe munte să fie echipaţi corespunzător şi să anunţe din timp serviciul Salvamont în situaţia în care au nevoie de ajutorul salvatorilor montani.

Salvamontiştii din Sinaia au avut, în ultima perioadă, mai multe intervenţii pentru a salva turişti surprinşi de avalanşe. Spre exemplu, la începutul săptămânii trecute, cinci schiori au fost surprinşi de o avalanşă în timp ce coborau pe o pârtie neomologată de la Cota 2000 spre Cota 1400, doi dintre ei salvându-se, iar ceilalţi trei fiind recuperaţi teferi de către salvamontişti.

Un caz mai puţin fericit s-a produs în weekendul trecut când o femeie şi-a pierdut viaţa după ce a fost surprinsă de avalanşă în timp ce urca împreună cu fiul şi soţul ei către o stână din Munţii Baiului.

Back To Top