Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prahoveanul i-a comunicat printr-o adresă, ministrului Elena Udrea, situaţia salinei prahovene de la Slănic aflată într-un stadiu avansat de degradare a infrastructurii. Deputatul prahovean subliniază faptul că salina ar putea deveni, la fel ca şi alte obiective turistice din ţară aflate în atenţia Ministerului Turismului, un punct de atracţie important din punct de vedere turistic.„Ca locuitor al judeţului pe teritoriul căruia se află Salina Slănic, obiectiv turistic şi balnear binecunoscut,  aflat, din păcate, într-o stare de degradare destul de avansată, vă mărturisesc că am devenit puţin invidios când am auzit de  schimbările excepţionale în bine ale Salinei Durgău Turda, din judeţul Cluj, devenită un complex balnear modern, cu bază de tratament şi recuperare, biserică, terenuri de sport, debarcader, obiectiv aflat în patrimoniul Consiliului Local Turda, ce a beneficiat de finanţare europeanã nerambursabilă în cadrul Programul PHARE CES 2005, prin proiectul “Creşterea atractivităţii turistice a zonei cu potenţial balnear – Lacurile Sărate - Zona Durgău - Valea Sărată şi Salina Turda”. Dincolo de valoarea impresionantă a investiţiei, realizată din fonduri europene, interesul turiştilor şi al bolnavilor pentru acest obiectiv este impresionant: la un preţ de 10 lei pentru un bilet, încasările pentru o singură zi de week-end ating peste 30 000 de lei, administratorii punându-şi, serios, problema măririi numărului de angajaţi”, constată deputatul Burlacu în adresa sa către ministrul Elena Udrea.

Deputatul Cristian Burlacu dă şi câteva soluţii pentru reamenajarea Salinei Slănic, un punct turistic important al Judeţului Prahova: „M-am bucurat să descopăr, documentându-mă, că salinele, între care şi cea de la Slănic Prahova, sunt incluse în Master Planul pentru Dezvoltarea Turismului National 2007 – 2026, la Capitolul 2.4.1.,  şi că, mai mult decât atât, Salina Slănic este inclusă şi în Studiul de prefezabilitate privind amenajarea şi reamenajarea turistică a salinelor, alături de cele de la Cacica şi Praid.
Soluţia pentru rezolvarea problemelor actuale ale Salinei Slănic s-ar putea găsi în Măsura 2.5 -Dezvoltarea infrastructurii turistice şi a activităţilor de sprijin pentru turism (prin Regiunea de Dezvoltare 3 Sud Muntenia).
Am constatat evoluţia crescătoare a numărului anual al turiştilor şi pacienţilor care au vizitat salina şi, respectiv, au beneficiat de salinoterapie, am aflat ce posibilităţi de cazare şi tratament balneo există în zonă şi consider că demararea lucrărilor de modernizare a salinei ar fi mai mult decât binevenită”, a completat Burlacu.

Finanţare cu prioritate

Deputatul crede că salina ar merita să fie finanţată cu prioritate, fapt ce ar conduce şi la revigorarea localităţii, grav afectată, din păcate, de şomaj.
În momentul de faţă, conform declaraţiilor făcute de parlamentarul prahovean, există şi un studiu efectuat asupra deficienţelor constatate la Salina Slănic, între care şi unele care pot pune în pericol integritatea corporală şi chiar viaţa vizitatorilor: accesul cu liftul este total necorespunzător şi nu asigură  securitatea turiştilor, nu există, pentru siguranţa turiştilor, o a doua cale de ieşire din subteran, spaţiile interioare sunt iluminate insuficient, pardoseala pe stratul de sare prezintă  numeroase zone alunecoase şi cu pantă mare, fapt care poate genera accidente. Deputatul Burlacu atrage atenţia că aceste deficienţe ar trebui remediate urgent, pentru a se putea asigura un minim de confort şi de siguranţă pentru persoanele care vizitează această zonă turistică. În finalul apelului său către ministrul Elena Udrea, deputatul Cristian Burlacu cere o verificare amănunţită a stadiului în care se află realizarea modernizării Salinei Slănic şi posibilitatea urgentării rezolvării deficienţelor revelate de studiul realizat anul trecut.

Back To Top