Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

badescu stopinfractori.roJudecătorii Tribunalului Prahova au decis să aprobe cererea DNA în ceea ce îl privește pe primarul Ploieștiului, Iulian Bădescu, hotărând menținerea acestuia în arest preventiv pentru 30 de zile în dosarul în care edilul este acuzat de luare de mită și abuz în serviciu.

După aflarea decizie magistraților, edilului i-a fost rău, o ambulanță fiind chemată la Tribunalul Prahova.

La ieşirea din sala de judecată de la Tribunalul Prahova, primarul Iulian Bădescu a spus că nu poate să creadă ce i se întâmplă şi că aceasta este o justiţie de tip "sovietic".

Iulian Bădescu a fost reţinut de DNA pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul finanţării echipei de fotbal Petrolul Ploieşti cu fonduri de la Consiliul Local.

UPDATE: Iulian Bădescu a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru investigații, după ce i s-a făcut rău în momentul aflării sentinței în dosarul în care se află inculpat. De la Spitalul Județean, Bădescu a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Back To Top