Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

BRD îşi continuă misiunea de a fi cea inovativă companie bancară din România. Ultima noutate de la BRD Societe Generale este generată de faptul că a devenit prima bancă din România care le oferă clienţilor posibilitatea de a-şi personaliza singuri cardul.Personalizare după dorinţa posesorului

O fotografie de familie, imagini din vacanţă, locuri, întâmplări şi persoane dragi, evenimente deosebite, iubita, soţia, soţul, copilul - toate imaginile noastre dragi, pot fi păstrate începând de azi, pe cardul BRD denumit “A la carte”. Numele produsului a fost special ales pentru a simboliza posibilitatea pe care clientul o are de a-şi personaliza propriul card aşa cum doreşte să fie prezent pe acest produs special. În primă fază, clientul va furniza băncii fotografia preferată salvată pe un suport de stocare, urmând ca în scurt timp BRD să lanseze un site web dedicat, prin intermediul căruia clienţii au la dispoziţie un simulator pentru a vedea cum vor arăta pe card fotografiile lor preferate.

Valabil VISA dar şi MasterCard

Cu utilizare internaţională, cardurile “A la carte” sunt echipate cu chip şi emise atât sub sigla VISA, cât şi sub cea a MasterCard oferind o accesibilitate internaţională.

Lansarea de la Ploieşti s-a dovedit inedită şi dacă dincolo de staff-ul BRD Ploieşti au mai participat o mulţime de jurnalişti, vedeta lansării a fost nimeni altul decât campionul mondial la box, Leonard Doroftei. Acesta a fost dealtminteri şi gazda – perfectă – a evenimentului deoarece locaţia a fost, desigur, Doroftei Pub.

Beneficiarii? Oricine doreşte…

Noul card bancar personalizat 100%, denumit „A la carte” beneficiază de toată gama funcţionalităţilor specifice unui card. Doritorii trebuie să ţină seama de faptul că fotografiile trebuie să respecte anumite exigenţe juridice referitoare la drepturile de autor şi la proprietatea intelectuală, utilizarea unor mărci înregistrate sau a unor imagini cu conotaţii religioase, politice, rasiste sau sexuale nefiind permisă de către BRD. După ce s-a efectuat solicitarea, în cel mult 10 zile – destinate mai ales verificării asupra dreptului de proprietate asupra imaginilor pe care dorim să le avem pe cardul “A la carte” - ne vom putea lăuda cu un card personalizat 100%, pe care avem imagini din viaţa noastră!

Back To Top