Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

furt-motorinaPoliţişti de ordine publică şi investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, au efectuat marți dimineață 14 percheziţii la domiciliile unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale din judeţete Prahova şi Buzău.

Activităţile sunt derulate într-un dosar penal aflat în instrumentarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de furt de produse petroliere şi evaziune fiscală.

Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2015 – ianuarie 2016, persoanele bănuite ar fi sustras 186.000 de litri de produse petroliere din magistrale aparţinând unei societăţi de profil. Ulterior, produsele ar fi fost comercializate prin mai multe societăţi comerciale, folosindu-se facturi fiscale fictive pentru justificarea achiziţiilor.

În urma percheziţiilor domiciliare, într-o parcare privată din comuna Brazi a fost identificată terminaţia unei instalaţii artizanale subterane racordată la o conductă aparţinând unei societăţi din domeniul petrolier.

Totodată, la un punct de lucru al două societăţi comerciale, a fost identificată cantitatea de circa 30.000 litri produs petrolier, indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, de la sediul societăţilor percheziţionate au fost ridicate înscrisuri.

7 persoane au fost aduse la sediul unităţii de parchet pentru audieri. Faţă de una dintre acestea, procurorii au dispus măsura controlul judiciar pentru 60 de zile. Alte două persoane au fost reţinute, urmând a fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din M.A.I., precum şi sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab", Direcţiei Regionale Vamale Ploieşti, Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Prahova şi Direcţiei Regionale de Metrologie Legală Ploieşti.

Sursa: IJP Prahova

 

 

Back To Top