Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rosal-ploiestiDe la 1 ianuarie 2017, angajații Rosal nu vor mai intra în ghenele din blocurile turn pentru a ridica deșeurile, igienizarea camerelor de precolectare și depozitarea gunoiului urmând a intra în sarcina asociațiilor de locatari, deșeurile urmând să fie colectate în europubele puse la dispoziție de operatorul Rosal.

Locatarii vor trebui să depoziteze deșeurile precolectate în recipienți omologați de sortare selectivă a acestora, în afara blocurilor, care vor fi pusi la dispozitie de operator.
„S.C. Rosal Grup S.A. vă aduce la cunoștință că, începând cu 01.01.2017, odată cu intrarea în vigoare a noului contract A.D.I. (Asociația de Dezvoltare Intracomunitară), operatorul de salubritate va ridica doar deșeurile menajere precolectate în recipienți omologați. De asemenea, le este interzis salariaților operatorului intrarea pe proprietatea beneficiarului.

Prin urmare, încărcarea deșeurilor menajere din camerele de precolectare intră în sarcina beneficiarului, iar recipienții vor fi scoși la limita proprietății, în afara camerelor.

De asemenea, igienizarea încăperilor în care se face precolectarea intră în obligațiile proprietarilor. Menționăm că până la această dată camerele de precolectare vor fi dotate cu europubelele necesare." se arată in comunicatul Rosal.

Back To Top