Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sebastian ghita dnaMagistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) judecă marţi contestaţia DNA privind ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara pentru Sebastian Ghiţă, termenul fiind preschimbat de două ori, de pe 30 ianuarie pe data de 5 ianuarie 2017, respectiv pe 27 decembrie 2016 la ora 12.00.

Magistraţii trebuie să discute astăzi contestaţia formulată de procurorii DNA după ce lui Sebastian Ghiţă i-a fost ridicată interdicţia de părăsire a ţării din cadrul controlului judiciar pe cauţiune - o cerere depusă înainte ca poliţiştii să-i piardă urma.

Ultima dată când a fost văzut, Sebastian Ghiță a reuşit să fugă de sub nasul echipajului care îl fila. De atunci, el nu a mai trecut nici pe la poliţie, nici pe la procurori, cum era obligat de controlul judiciar, impus în ancheta cazului Ponta-Blair.

Dacă nu vine nici azi în faţa instanţei, judecătorii pot decide arestarea lui în lipsă, ceea ce i-ar putea provoca pierderi uriaşe. Cauţiunea de 60 de milioane de lei pe care Sebastian Ghiţă a plătit-o ar putea ajunge la bugetul de stat.

Sebastian Ghiţă se afla sub supravegherea Direcţiei Operaţiuni Speciale (DOS) de luni, 19 decembrie, din dispoziţia DNA Ploieşti, dar, susţine Poliţia Română, ordonanţa procurorilor "nu a presupus un control în trafic sau limitarea libertăţii inculpatului".

Back To Top