Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sebastian ghitaÎnalta Curte de Casație și Justiție a respins marți cererea de arestare preventivă a fostului parlamentar Sebastian Ghiță, care de mai bine de o săptămână este de negăsit. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au cerut, marţi, la instanţa supremă, înlocuirea măsurii controlului judiciar pe cauţiune cu arestul preventiv în cazul lui Sebastian Ghiţă, pe motiv că fostul deputat nu a respectat obligaţiile impuse de controlul judiciar.

Instanţa supremă a decis, marţi, să respingă solicitarea DNA de înlocuire a controlului judiciar cu arestul preventiv în cazul lui Sebastian Ghiţă, astfel că fostul deputat rămâne în continuare cu măsura control judiciar pe cauţiune şi cu interdicţia de a părăsi ţara.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au cerut, marţi, înlocuirea măsurii controlului judiciar pe cauţiune cu arestul preventiv în cazul lui Sebastian Ghiţă pe motiv că fostul deputat nu a respectat obligaţia de a fi prezent ori de câte ori i s-a solicitat de către organul judiciar, dar şi suspiciunea rezonabilă că acesta ar fi părăsit teritoriul ţării. Un alt aspect invocat de procurori a fost reprezentat de anturajul fostului parlamentar.

Citește și: DNA Ploiești a emis mandat de aducere pe numele lui Sebastian Ghiță. Fostul deputat nu e de găsit

Pe de altă parte, avocatul lui Sebastian Ghiţă a precizat că în contestaţia procurorilor nu se regăseşte cererea de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu cea a arestului preventiv, aceasta fiind formulată doar oral, aşa că apărătorul a cerut instanţei să o respingă drept inadmisibilă şi nefondată. Totodată, avocatul a susţinut că Sebastian Ghiţă a fost citat în dosarul "Ponta-Blair", însă în respectiva cauză fostul deputat nu are nicio măsură preventivă. Apărătorul a mai argumentat că fostul parlamentar ar fi avut abia miercuri obligaţia de a se prezenta la poliţie, invocând de asemenea faptul că nu se poate dovedi că a avut la cunoştinţă despre derularea procesului de marţi.

Citește și: Cum a scăpat Sebastian Ghiţă, pe DN1, de poliţiştii care-l filau. Anchetă internă în cadrul MAI

Back To Top