Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Termenul până la care persoanele care dețin construcții și amenajări ce funcționează fără autorizație de securitate la incendiu trebuie să obțină acest document expiră la 30 iunie, au avertizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

Într-o informare pe această temă, reprezentanții ISU Prahova atenția că, în lipsa avizului, amenzile variază între 20.000 și 50.000 de lei. "Obligaţia obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu revine beneficiarului investiţiei ori persoanei fizice sau juridice care finanţează şi realizează investiţii noi sau intervenţii la construcţiile existente. Totodată, până la data obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu, răspunderea pentru funcţionarea construcţiilor şi amenajărilor din punct de vedere al asigurării cerinţei de securitate la incendiu revine exclusiv beneficiarilor investiţiilor. În prezent, obligativitatea obţinerii avizului/autorizaţiei de securitate la incendiu este aplicabilă construcţiilor noi sau existente, la care s-au efectuat lucrări de dezvoltare, modernizare sau schimbare a destinaţiei, şi pentru care, la data când au fost date în exploatare, legislaţia prevedea această obligaţie", se arată în comunicatul ISU Prahova.
Termenul pentru obținerea documentului a fost stabilit inițial la 31 decembrie 2016, fiind amânat, în vara anului trecut, de Guvern, până la 30 iunie 2017.
Proprietarii sau beneficiarii construcţiilor/amenajărilor (în cazul avizului/autorizaţiei de securitate la incendiu) sau cei care deţin sau administrează adăposturi de protecţie civilă sau puncte de comandă (în cazul avizului/autorizaţiei de protecţie civilă) au posibilitatea de a verifica AICI dacă acestea se încadrează în categoriile de construcţii care se supun procesului de avizare – autorizare.

Back To Top