Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Furtuni și căderi abundente de precipitații! Din păcate, asta ne rezervă vremea și în weekend-ul care urmează, potrivit informării meteo emise vineri de Administrația Națională de Meteorologie.

Primele semne vor apărea încă de vineri seară, în vestul, nordul și centrul țării, dar numai pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp. În schimb, sâmbătă, la ora 10.00, intră în vigoare atenționarea care anunță, pentru toate regiunile, perioade cu instabilitate atmosferică accentuată manifestată prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și pe arii mai extinse, pe parcursul zilei de sâmbătă (13 mai) și în noaptea de sâmbătă spre duminică (13/14 mai). În intervale scurte de timp sau prin acumulare se pot înregistra chiar cantităţi de apă care vor depăşi local 15...20 l/mp și izolat 40...50 l/mp, anunță meteorologii..
Avertizarea expiră duminică, la ora 21.00.

Back To Top