Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Autorităţile au finalizat programul pentru Zilele Ploieştiului, care vor avea loc la finalul săptămânii viitoare. Între 19 şi 21 mai, pe scenă vor urca mai mulţi cântăreţi cunoscuţi în peisajul muzical autohton, dar şi elevi din Ploieşti şi artiştii Teatrului "Toma Caragiu" şi Filarmonicii "Paul Constantinescu".

 

Vineri, prima zi a evenimentului, va fi dedicată tradiţiilor populare, comunităţilor etnice şi localităţilor înfrăţite cu Ploieştiul. Zilele Ploieştiului vor începe cu o paradă a portului popular, urmată de o serie de evenimente la care vor participa comunitatea elenă şi reprezentanţii localităţilor Hînceşti (Moldova) şi Harbin (China). Vineri seară, cele două instituţii de cultură subordonate Primăriei Ploieşti vor susţine un spectacol la care vor participa artiştii de la secţia Revistă a Teatrului "Toma Caragiu", acompaniaţi de orchestra folclorică a Filarmonicii "Paul Constantinescu", iar în închiderea primei zile de spectacole va urca pe scenă acordeonistul Emy Drăgoi.

Sâmbătă seară, pe scena din centrul Ploieştiului vor urca Andreea Bălan, Connect-R, Adda şi Corina. Ei sunt artiştii pe care municipalitatea a reuşit să-i aducă la Ploieşti, în urma unei licitaţii organizate pentru selecţia firmei care se va ocupa de programul muzical.

Duminică seara, la închiderea evenimentului, va avea loc, de la ora 19.00, un nou spectacol organizat împreună de Teatru şi Filarmonică, de data aceasta cu participarea orchestrei simfonice a Filarmonicii. Concertul se numeşte "Majestic Simfonic 60" şi marchează împlinirea, în 2017, a 60 de ani de la deschiderea secţiei Revistă la Teatrul "Toma Caragiu".

Back To Top