Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane și procurorii DIICOT Ploiești au bifat reușita unei operațiuni internaționale realizate în colaborare cu autoritățile din Marea Britanie și cu sprijinul EUROJUST şi EUROPOL.

 

Operațiunea "Lokrum" a vizat destructurarea unui grup de români specializat în trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism, pe relația România - Marea Britanie, informează DIICOT. Cercetările s-au derulat pe parcursul a aproape un an, în perioada februarie 2016 - ianuarie 2017. "În fapt s-a reţinut că cetăţenii români recrutau tinere pe teritoriul României, una dintre ele fiind minoră, pe care le transportau în Marea Britanie, unde, folosind metode extreme de constrângere fizică şi psihică, le exploatau sexual prin practicarea prostituţiei la Londra. Banii obţinuţi din aceste activităţi erau însuşiţi aproape în totalitate de suspecţi", precizează procurorii.
În cauză au fost desfăşurate și activităţi de cooperare judiciară internaţională cu autorităţile britanice, în acest sens, în urma mai multor întâlniri operative la sediul Eurojust-Haga, fiind semnat, în cursul lunii iunie 216, un Acord de constituire a unei echipe comune de anchetă (JIT), de către reprezentanţii României şi Marii Britanii. Astfel, "în cursul lunii noiembrie 2016, au fost organizate simultan, în România şi Marea Britanie, activităţi de destructurare a grupării infracţionale, materializate în 7 percheziţii domiciliare şi activităţi de depistare a suspecţilor, două pe teritoriul Marii Britanii şi trei pe teritoriul României, faţă de patru dintre aceştia fiind luate măsuri privative de libertate", au anunțat anchetatorii.
Potrivit DIICOT, membrii grupului au exploatat sexual nouă victime, patru dintre acestea, printre care şi o minoră, fiind identificate cu ocazia acţiunilor operative desfăşurate în Londra. Tuturor victimelor le-au fost asigurate măsuri de protecţie fizică, asistenţă medicală şi consiliere psihologică de către autorităţile române şi britanice.
La activităţile operative desfăşurate pe teritoriul Marii Britanii au participat poliţişti români specializaţi în combaterea traficului de persoane din cadrul BCCO Ploieşti, iar o echipă de poliţişti britanici din cadrul Poliţiei Metropolitane din Londra a participat la activităţile operative din România.
În cursul lunii februarie 2017, unul dintre inculpaţii arestaţi pe teritoriul României a fost extrădat în Marea Britanie, iar acum instanţa de judecată din Londra urmează a se pronunţa asupra pedepselor ce vor fi aplicate celor trei inculpaţi trimişi în judecată de către autorităţile britanice.

Back To Top