Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Niciun funcționar din cadrul ANAF - Direcția Prahova nu lucrează, luni dimineață. Cei 3.300 de salariați ai regionalei care include șapte județe (Argeș, Dâmbovița, Prahova, Ialomița, Teleorman, Giurgiu și Călărași) s-au alăturat protestului spontan declanșat la nivel național, din cauza proiectului legii salarizării.


Aproximativ 22.000 de salariați ai sistemului instituţional al Ministerului Finanțelor Publică participă luni la un protest spontan, ca reacție la proiectul legii salarizării, care duce la tăieri de salarii, anunță SED LEX. "La protest participă salariați din toate județele țării, aceștia solicitând Ministerului Finanțelor Publice și Guvernului revizuirea grilelor de salarizare din proiectul legii, astfel încât să fie reflectată complexitatea și importanța activității Ministerului Finanțelor Publice și unităților subordonate (ANAF, direcții generale regionale ale finanțelor publice etc,)", se arată într-un comunicat al SED LEX. "Acțiunile de protest se pot întinde pe o perioadă nedeterminată de timp, ceea ce poate duce la blocarea activității de colectare și activităților de relații cu publicul", avertizează sindicaliștii care spun că au făcut toate eforturile ca acest conflict să nu escaladeze, însă "pasivitatea autorităților în a găsi soluții i-a determinat pe salariați să reacționeze necontrolat".
Sindicaliștii spun că "salariații MFP și ai unităților subordonate"nu beneficiază de sporuri, bonusuri sau ale venituri suplimentare, fiind incompatibili cu orice altă funcție care aduce venituri suplimentare".
Liderul de sindicat SED LEX Prahova, Aurel Fănică, a arătat că la nivelul acestei regionale situația este și mai tensionată, fiindcă salariații amenințați cu tăieri de salarii sunt singurii din țară care au reușit să îndeplinească planul de colectare, după creșterea acestuia și în condițiile în care ei trebuie să suplinească și cele 300 de posturi vacante pe care angajările sunt blocate la acest moment.

UPDATE - Salariații sistemului vamal din România s-au solidarizat cu colegii din direcțiile regionale ale finanțelor publice și au declanșat o acțiune de protest sub forma „excesului de zel" prin care controlul efectuat la frontieră nu se va mai face selectiv, potrivit analizei de risc, a anunțat SED LEX luni dimineață.

 

Back To Top