Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova a trimis un comunicat în care contestă introducerea unei cote din taxa de mediu pe ultimele patru luni în facturile emise de operatorul de salubritate Rosal către populaţie şi în îndeamnă pe reprezentanţii asociaţiilor să achite doar tarifele obişnuite de salubritate şi să refuze plata acestei taxe.

Conform legii, aşa cum Actualitatea Prahoveană a explicat în detaliu AICI, această taxă, în valoarea de 80 de lei pe tonă, a intrat în vigoare în acest an şi trebuie achitată de către deţinătorii rampelor de deşeuri, numai că aceştia s-au reorientat către firmele de salubritate care depozitează deşeuri, iar firmele, la rândul lor, către beneficiarii direcţi, ceea ce a dus la o majorare semnificativă a costurilor. În facturile pentru luna aprilie ajunse recent la asociaţiile de proprietari, Rosal, firma care face salubritate în aproape 40 de localităţi din Prahova, a inclus taxa de mediu pentru aprilie, dar şi pentru lunile ianuarie, februarie şi martie.

Conducerea UAP Prahova contestă această măsură şi spune că, potrivit legii, această taxă nu ar trebui să-i vizeze pe locatari. Reprezentanţii Uniunii Asociaţiilor de Proprietari solicită ca problema să fie rezolvată în urma unor discuţii între operatorul de salubritate, deţinătorul rampei şi conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Managementul Deşeurilor Prahova.

"Uniunea Asociatiilor de Properietari Prahova nu este de acord cu refacturarea taxei de mediu cf OUG 196/2005, modificata prin OUG 31/2013, care se regaseste in facturile catre asociatiile de proprietari pentru a recupera de la cetateni o taxa care nu a fost prevazuta in contractul dintre asociatiile de proprietari si SC Rosal Grup, ci doar intr-un act normativ. Intelegem situatia cu care se confrunta operatorul de salubritate, dar nu consideram ca taxa de 80 lei/tona de deseuri menajere, care de la anul va fi 120 lei/tona, sa fie in sarcina operatorului, respectiv cel care colecteaza sau transporta deseurile inerte si nepericuloase incredintate in vederea eliminarii finale prin depozitare. Din punctul nostru de vedere, aceasta problema trebuie rezolvata prin directa implicare a Agentiei de Dezvoltare Intercomunitara si identificarea solutiilor dupa negocieri cu SC Rosal Grup si Vitalia, detinatorul rampei unde se depoziteaza deseurile din Ploiesti. Punctul nostru de vedere este ca aceasta taxa sa nu fie platita de asociatiile de proprietari, nici cele afiliate UAP, nici cele neafiliate si sfatuim presedintii si administratorii ca sa plateasca facturile catre Rosal la zi, pentru deseurile ridicate pe luna trecuta. Pentru refacturarea taxei de mediu, care se regaseste in facturi, sa nu se efectueze platile, cel putin deocamdata, deoarece nu consideram ca exista cadrul legal pentru ca aceasta taxa de mediu sa fie incasata de la asociatiile de proprietari, respectiv proprietarii de apartamente. In acest sens am depus o adresa la sediul SC Rosal Grup SRL, in care solicitam sa ni se comunice conformitatea si legalitatea acestei masuri de refacturare a taxei de mediu, pe care o puteti studia in facsimil. Pentru alte lamuriri asteptam reprezentantii asociatiilor afiliate UAP, la sediul din str. Gen. Vasile Milea, nr.1. In cazul in care nu se va tine cont de punctul nostru de vedere si se vor incasa bani de la asociatiile de proprietari, altii decat cei prevazuti in contractul dintre parti, vom actiona in consecinta, conform legislatiei in vigoare", se arată într-un comunicat semnat de preşedintele UAP Prahova, Eugen Cristescu.

Back To Top