Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Angajații ANAF continuă protestele și marți, în mai multe județe din țară. În alte regionale, inclusiv în Prahova, acțiunea a fost suspendată ca semn de bunăvoință, în așteptarea discuțiilor cu ministrul de Finanțe.

 

Preşedintele SED LEX, Vasile Marica, a declarat, după discuţiile de luni cu ministrul Finanţelor, că miercuri va avea loc o întâlnire cu toţi liderii de sindicat din ţară şi abia atunci vor decide care sunt paşii următori. "Între timp, ministerul Finanţelor îşi face toate calculele să discutăm pe tema grilelor de salarizare", a spus Marica.
De la Ministerul Muncii, în urma protestelor de luni, au venit lămuriri cu privire la ce salarii ar urma să fie afectate, prin Legea salarizării unitare. "Precizăm că salariile personalului de conducere din această zonă sunt, în prezent, foarte mari, raportat la cele similare din alte ministere. Spre exemplu, un director din Ministerul de Finanţe are în prezent 14.129 lei, dublu faţă de un director din alte ministere. Conform noii legi, va avea 12.459 de lei. Salariile nu scad, însă, în ceea ce priveşte personalul de execuţie, în condiţiile în care în agenţiile judeţene ale ANAF există deja salarii mari, între 4.300 şi 6.300 de lei. În agenţii judeţene ale altor ministere există, în prezent, şi salarii mult mai mici, chiar şi de 1.100 de lei. Ori principiul legii salarizării unitare este tocmai acela de a-i aduce la nivel similar pe angajaţii care prestează aceeaşi muncă în instituţii diferite ale statului. Parlamentul României este cel care are ultimul cuvânt de spus în privinţa Legii salarizării unitare", se arată într-un comunicat al Ministerului Muncii.
Marți dimineață, salariații de la Finanțe s-au împărțit în două tabere. În mai multe județe, protestele au continuat. "Actualul proiect al legii salarizării personalului plătit din fonduri publice continuă să producă mari nemulțumiri în rândul angajaților din cadrul sistemului instituțional al MFP. Colegii din județele Hunedoara, Galați, Covasna, Arad, Timiș, Neamț, Olt, Dolj, Alba Iulia, Mureș, Bacău, Brăila, Ialomița, Mehedinți, Tulcea au decis să protesteze spontan și astăzi", a arată o informare emisă de SED LEX.
Au fost și angajați care au vrut să arate bunăvoință, în așteptarea negocierilor de miercuri. Liderul SED LEX Prahova, Aurel Fănică, a spus că în șase din cele șapte direcții arondate regionalei (Argeș, Dâmbovița, Prahova, Teleorman, Giurgiu și Călărași) se lucrează normal marți și miercuri, însă, în cazul în care revendicările nu vor fi soluționate, de joi oamenii reiau protestele.
Angajații din acest sector sunt nemulțumiți că, prin aplicarea Legii salarizării unitare, salariilor unora dintre ei vor scădea cu până la 25%.

 

Back To Top